Award PSP is Magic

 

Laatste artikelen

Het weer is nou niet je van het , veel nattigheid .Daardoor krijg je wel weer zin om in huis bezig te zijn , en dan creatief met psp .

Dit is een opdracht van P.S.P. is Magic , we kregen een tube en daar maak je dan naar eigen idee een crea van . De boedha was de opdracht en dit heb ik er van gemaakt .

Verder proberen we toch zoveel mogelijk te wandelen , meestal is er wel ergens een droog momentje .

Het winterseizoen is ook weer begonnen , helaas kan ik nog niet naar het volksdansen , het gaat heel goed met m'n arm maar hij heeft nog geen uithoudings vermogen . Zo gauw ik weer met de auto weg mag ga ik alvast een keer koffie drinken en dan hoop ik in het nieuwe jaar er weer tegen aan te gaan .

Ik weet eigenlijk niks meer , dus , groetjes van mij , Lia

Reacties (40)

 Na zoveel mooie dagen regent het vandaag , kan ik mooi de tekst bij de foto's zetten .

Dit is de akebia vrucht die op het vorige blogje zo mooi groen was .

 Paddestoelen onderweg

Een week of 4  geleden gingen we wandelen en even op een bankje genieten van het zonnetje en het mooie uitzicht , kwam er een libelle op mijn knie zitten . Ik had geen fototoestel bij me dus dat was jammer .Sinds die tijd had ik het steeds bij me , er waren wel libelles , maar ze kwamen niet op me zitten maar zateredag had ik geluk , eerst een op m'n schoen de toen ook nog een op m'n knie .

 

Ik was de koning te rijk !! We hebben best mooi weer gehad al was het 's morgens wat mistig . Gelukkig geven zer voor de komende dagen toch wel weer zon , gelukkig maar .

We wachten het af , groetjes van mij Lia

Reacties (36)

Het is mooi weer , heerlijk hoor , wat is het slecht geweest afgelopen week .

Ik heb nog wat fotootjes gemaakt in de tuin , hieronder weer een vrucht van de akebia , die had ik niet gezien , mijn man wel , maarja die stond in de border en dat durfde ik nog niet . Het is net een kam bananen .

De bacopa's bloeien nog prachtig .

De hortensia in herfsttooi .

Ik ben nu 2X bij de fysio geweest , het is nog passief bewegen .Dinsdag ga ik weer en dan moet er meer gedaan worden , ik ben benieuwd , dit valt al tegen , maar het moet er wel van komen . Ik vertouw haar , ze is heel kundig .

Ik ga er een punt achter zetten en lekker naar buiten .

Groetes , Lia

Reacties (33)

Al jaren heb ik aan de pergola een chocolade bruinen akebia , hij heeft schattige blaadjes en massa's kleine bloempjes in het voorjaar .Wat schetst mijn verbazing , hij heeft dit jaar voor het eerst vruchten , ze noemen ze schijn augurken . Dat is echt een verrassing .

Ik had nog een mooie ervaring afgelopen week , jammer genoeg had ik tot 2X toe geen fototoestelletje bij me .  We gingen een stukje wandelen en gingen op een bankje zitten langs een windsingel , komt er zo maar een prachtige bruine libelle op m'n knie zitten , daar word ik dan zo blij van he !

Verder word je van het weer niet blij , wat een regen valt er en wat stormt het steeds . waar ik weer wel blij van word is dat het goed is met mijn arm , ik ga revalideren en al zal het nog een poos duren , de angst is weg .

Zo , dat was het wel weer , ik hoop dat het weer wat beter weer wordt .

Groetjes Lia

Reacties (31)

DE FOTO IS NIET ZO SCHERP , MAAR DEZE LIBELLES VLIEGEN IN GROTE GETALEN DOOR DE TUIN .

IK MAAK MOMENTEEL NIET VEEL MEE , DOOR MIJN GEBROKEN BOVENARM BEN IK ZEER BEPERKT . GELUKKIG IS HET MOOI WEER (VANDAAG NIET) EN KAN IK LEKKER DE TUIN IN EN ALS DE ZON DAN TE WARM IS BLIJF IK ONDER HET ZONNESCHERM OF GA ONDER DE BOOM .

DONDERDAG MOET IK VOOR CONTROLE , IK HOOP DAT DE GENEZING GOED VERLOOPT .

GROETJES MAAR WEER , LIA

Reacties (43)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl