Award PSP is Magic

 

Laatste artikelen

Dit is de maandopdracht van januari bij PSP is Magic .

De eerste week van 2016 zit er bijna al weer op , en wat voor een week .

Het begon zo mooi , ik heb nog gefietst , maar toen ging het mis , eerst enkel regen en grauw , en toen belanden we invaren zone .

Wij in Z.W Friesland zijn er nog goed vanaf gekomen .

Gisteravond is het gaan regen en toen wers het spekglad , en dat is het nog steeds .

Dat is nou weer niet wat we van winter weer verrwachten .

Het eind schijnt  in zicht , misschien komt er nog een winter met zon en ijs , en vooruit dan maar , voor de kindjes sneeuw .

Groetjes Lia

Als het buiten dan geen kerstsfeer is dan maken we het zelf .

Groetjes 

Dit was een maskeropdracht bij PSP is Magic en ik heb er een Award mee verdiend , ik  was al blij met de crea , maar met de Award ben ik ook blij .

Zo knutsel ik wat en ben er zoet mee . 

Ook heb ik mijn oude liefde weer opgezocht , ik ben weer aan het breien , een lekker wintervest , maar de winter moet nog wel even wachten want ik ben nog niet op de helft .

Dan ben ik ook weer met de kerst begonnen , dat gaat nog wat stroef , maar gaande weg groeit het vanzelf en krijgen we een gezellig KERSTHUIS .

Zowaar , de zon komt ineens door , dan ga ik nog lekker een rondje lopen .

Een fijne week en groetjes van mij , Lia

Zo , maar weer eens wat van me laten horen .

Dit is een masker opdracht van het forum , helaas was ik te laat met de inzending . Ik ben er erg blij mee , dus dan maar hier showen .

We zitten flink in de herfst , het weer vliegt alle kanten op .

Het buiten gebeuren staat op een klein pitje , maar we vermaken ons binnen ook prima .

Vanavond heb ik een feestje van de volksdans groep , die bestaat 35 jaar . Dat wordt lekker eten en een dansje er tussen door . Dan ben ik dit weekend jarig , dus ik krijg het druk , gelukkig heb ik een handige man , we rooien het wel samen .

Verder heb ik geen nieuws dus zeg maar , tot de volgende keer .

LIA

Reacties (47)

Dit is een masker opdracht van PSP is Magic .Een warm herfst plaatje , was het altijd maar zo stralend , er is hier veel mist geweest . Dan begon de dag mooi en zo kwam de mist weer opzetten , het is dan voorzichtig zijn , en verder doe je er niks tegen .

Het gaat goed met m'n arm , ik heb weer gefietst , gisteren 15 km zonder problemen , nou 1 probleem was er wel we gingen weg met 17 gr , onderweg kwam er mist opzetten en eer we thuis waren was het 12 gr . , het was dus heel fris .

Verleden week ben ik ook weer met de auto weg geweest , eerst naar de tandarts , maar ook ben ik weer bij het volksdansen geweest en dat is ook probleemloos verlopen . Daar word ik dan zo blij van !!

Verder wandelen we , ik lees wat en knutsel wat , alles wat zo bij deze tijd van het jaar past .

Ik ga nu mijn fruit hapje , nou appeltje eten , dus tot ziens maar weer .

Groetjes van mij , LIA

Reacties (33)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl